Innecup 2020 – Oppsummering

Lørdag 22. februar møtte 42 spente fotballag opp i Flatåshallen for å kjempe om det gjeve trofeet fra den stadig voksende innecupen arrangert av 7dentligaen. 18 jentelag, og 24 guttelag klare til å blø, svette og gråte for å kunne løfte pokalen. Først ut var damene som stilte med god tenning, mye flotte scoringer og en krigerspirit uten like. Tross et uheldig overtråkk og beinbrudd gikk kampene svært fint for seg i gruppespillet. Til slutt var det Energi FK og NTNUI RÅ som hadde mest å by på utpå banen, og de møttes til en svært jevnspilt duell. Det hele endte i en nervepirrende straffesparkkonkurranse der damene fra NTNUI RÅ viste seg å være uslåelige.

Damene i NTNUI RÅ i full ekstase etter seier på straffekonk.

 

I kvinnefinalen stod herrene allerede klare på sidelinjen og varmet opp til de kommende kampene. På herresiden var det tydelig at en seier i innecupen stod høyt. Etter fem intense kamper på hvert lag var det Lokomotiv NTH 1 som hadde overbevist mest med hele fem seiere. Lokomotiv gikk som ventet helt til finalen, der de møtte Spanskrøret, som i gruppespillet såvidt karet seg til en plass i sluttspillet, og som med hårfine marginer dro seg videre i både kvartfinalen og semifinalen. Det var på mange måter David mot Goliat da Lokomotiv og Spanskrøret skulle spille om seier på herresiden. Med rå innsats og flott spill klarte likevel Spanskrøret å stikke av med seieren i det som ble en noe opphetet finale, da seier kun var godt nok for begge lag. Vi gratulerer til Spanskrøret og NTNUI RÅ med seier i henholdsvis herre – og dameklassen i det som ble en svært vellykket turnering.

God trøkk i finalen mellom Lokomotiv NTH 1 og Spanskrøret. Spanskrøret i grønt dro i land seieren etter en overbevisende 3-1 seier.

 

Spanskrøret strålende fornøyde etter seier i finalekampen.