Innecupen 2019

Nok en gang har det blitt arrangert innecup i regi av 7dentligaen, og den gode stemningen og fotballen som 7dentligaene er kjent for lot seg ikke vente på.

Nytt av året var lokalene og matten det ble spilt på. Tidligere år har innecupen alltid blitt spilt på parkettgulv, men i år ble det spilt på kunstgress i Flatåshallen. Første avspark var 13:30 og 13 damelag stod klare til dyst. Etter et intenst gruppespill var 8 lag videre, blant disse både steindølene 1 og 2. Tilslutt var det Steindølene 2 som tok med pokalen hjem etter seier 1-0 mot HSK i finalen.

Rett etter damenes finale var det klar for herre/mix klassen. 20 sultne lag stod klar, men bare ett lag fikk med seg den gjeve pokalen hjem. Gruppespillet var utrolig jevnt og de fleste lag var med å knive om en kvartfinaleplass. Etter kvartfinalene var det 4 lag som på papiret så veldig jevngode ut, og dette henspilte seg også i resultatene av semifinalene. NTNUI SEMI kapret den ene finaleplassen etter å ha slått Ayahuscækk på straffer. Mens i den andre semifinalen slo IT Støttet Fotballutvikling Hooligans 2-0. IT Støttet Fotballutvikling overlistet tilslutt NTNUI SEMI 4-2 i finalen.