7dentligaen er tilbake!

Etter en lang og nedstengt sesong i 20/21, er vi nå klare for det som forhåpentligvis blir sesongen 21/22!

Ligaen kommer som tidligere til å bli arrangert sammen med bedriftsidretten, og vi håper å få til 14/15 kamper per lag i et ligasystem som tidligere.

Seriespillet gjennomføres i perioden september–oktober og april-mai Kampene spilles hovedsakelig på søndager, men noen kamper i midtuker må også påregnes. Vi inviterer til seriespill i Dame- og Herreklasse.

Alle lag blir delt opp i divisjoner på bakgrunn av tidligere resultater. Nye lag starter i laveste divisjon.

Pris pr. lag er kr. 5000.- eks. dommerutgifter. (Lag som deltok i 2019/2020 sesongen får kr. 1000,- i rabatt pga. forkortet serie).

Serieavgiften inkluderer seriespillet, lagsforsikring samt treningstid på Eberg.

I tillegg kommer dommerutgifter kr. 175,- pr. kamp pr. lag. Disse faktureres i etterkant av sesongen ut fra antall spilte kamper.

Påmeldingsfristen er satt til 15. August 2021.

Påmelding gjøres i TA (TurneringsAdmin). Nye lag, og de som ennå ikke har opprettet bruker i TA bør ta kontakt med Bedriftsidretten direkte. Deres nettsider er: https://midtnorge.bedriftsidretten.no/events/p/1000055778/7dentligaen-i-trondheim

Dersom det er spørsmål direkte til ligaansvarlig angående påmelding, snakk med Lillian Skrødal i bedriftsidretten: lillian.skrodal@bedriftsidretten.no

Spørsmål tilknyttet seriens daglige drift kan sendes til oss i 7dentligastyret: post@7dentligaen.no

Vi håper å se alle gamle lag og helst noen nye denne høsten!