Kampreferat: Datakameratene FK – NTNUI Exchange 2

Forfatter: Tore Dybdahl, Datakameratene FK

Det var duket for toppkamp i 7dentligaens divisjon B2 for herrer, da datakameratene tok imot NTNUI Exchange 2. Uten tvil noen som hadde hatt kontakt med høyere makter, og bestilt sol og 20 grader i midten av oktober i Trondheim. Det viste seg raskt at NTNUI Exchange var i kjente omstendigheter, da de scoret et lynraskt mål når samtlige datakamerater tydeligvis var mer opptatt av å sleike den lille mengden sol man får i oktober, enn å faktisk spille fotball … Ikke lenge etter var det vertskapets tur for å sette ballen i mål bak stengene, da spissen på sin første berøring setter ballen kontrollert mellom beina på NTNUIs målvakt.

Til pause: 1-1. Begge lag skaper en del sjanser, og man kan med «nøytrale» øyne si at det er et fortjent resultat.

Datakameratene skyter fart ut fra startblokkene i andre omgang, noe som gir umiddelbar uttelling da en datakamerat kommer seg fri på høyre side, og skyter knallhardt langs bakken (2-1). Data fortsetter det harde presset, og er uheldige som ikke setter flere baller bak sisteskansen til NTNUI. Etter godt spilte 45 minutter får NTNUI frispark fra god posisjon. Dette er noe de tydelig har øvd på tidligere. Ballen blir skutt knallhardt med skru, og bakerste datakamerat ser seg nødt til å gi retur. Der er NTNUI lynraske på returen, og setter ballen kontrollert i målet. (2-2)

Mot slutten av kampen blir det store rom for begge lag, da samtlige spillere også denne kampen (som alle kamper I 7dentligaen?) sliter av manglende kondisjon. Begge lag stilte også med kun 1 innbytter hver, og etter en hard helg for flere spillere, var det ingen tvil om at dette hadde en innvirkning på tempoet i kampen.

Med få minutter igjen så føler en datakamerat seg i et særdeles optimistiske slag da han skyter fra omtrent 20 meter. Ballen treffer klistret ned i høyre hjørne, og stillingen er (3-2). Mot slutten av denne kampen ble det også flere seine taklinger, og etterhvert litt amper stemning, og man kunne høre mange spillere rope noen fine fraser i kor, på flere språk som engelsk, fransk, spansk og trøndersk.

Oppsummering; jevn kamp som kunne gått I begge retninger. Denne gang er datakameratene hakke flinkere til å faktisk sette ballen I nota, og kommer dermed også seirende ut fra oppgjøret.

Sluttresultat: 3-2