Datakameratene FK

Abakus
Online

Gløshaugen

Klubben ble dannet i 2008 under navnet "Informatikkerne FC-Gløshaugen". Formålet var å gi alle som tidligere spilte fotball en mulighet til å igjen kunne spille sammen med studiekamerater, samt å forbedre det alkoholfrie tilbudet til medlemmene av linjeforeningen Online.

Allerede etter første sesongen ble det problemer med å få med nok spillere, og det ble derfor besluttet å åpne laget for studenter fra Abakus, og foreningen skiftet navn til "Datakameratene FK-Gløshaugen". (Hovedforslaget 1337 Gløshaugen ble avslått fra forbundet)

I perioden 2012 - 2014 var det herrenes storhetstid med sluttplasseringer på fjerde, andre og tredje plass, men som man sier: "jo høyere du klatrer, desto hardere er fallet", og dette fikk vi merke så det sang. Etter tre gode sesonger, der vi var oppi toppen og yppet oss, fikk vi tidenes dårligste plassering med 19. plass 2015/16 sesongen (året TSFF ligaen ble stiftet)

Etter dette har vi stegvis klatret oppover med 12.plass i 2016, og 9.plass i 2017. For å få et bedre tilbud for alle datakamerater, og ikke kun for de aller mest seriøse som enda ikke har mistet troen på kontrakt med Barcelona, så bestemte vi oss Høsten 2018 for å bli med i 7dentligaen, slik at vi hadde et tilbud for alle ambisjonsnivåer.