7dentligaens vårprogram 2020:

Januar: 


Bedriftsidrettens idrettsfestival – Futsal. 22-25. Januar

På grunn av vårt samarbeid med Bedriftsidretten, har vi i år fått et tilbud om å delta i deres Futsalturnering. Dersom det blir nok lag som melder seg på, blir det egen studentklasse både for damer og herrer!

link:https://www.profixio.com/reg/idrettsfestivalen-2020

Dette er et tilbud som bedriftsidretten står bak. 7dentligaen er nå den største 7er ligaen for studenter  i Trondheim, og derfor ønsker bedriftsidretten å ha oss med på deres arrangement! Påmeldingsfrist er 9. Desember.

 

Februar: 


7dentligaens innecup, 22. Februar 

 

 

 

 

 

Tradisjonen tro arrangerer vi innecup, i år som i fjor i Flatåshallen på kunstgress! I fjor var det 33 påmeldte lag, og vi regner med tilsvarende, eller muligens flere denne gangen! Det kan dermed være at vi må sette et maks antall mulige lag, så her er det viktig å være tidlig ute. 

Påmelding kommer i løpet av Januar!

 

April: 


Seriespill, 7dentcup

Serien starter opp 15. April, 3 dager etter påskeferiens slutt. Dersom snøen går tidlig vil 7dentcupen bli arrangert før påske, hvis ikke kommer den i Mai.

Vi satser på at det ikke blir tilsvarende situasjoner som for noen sesonger siden!

Mai: 


Seriespill, Play-off, Generalforsamling

Siste serierunde går 3. Mai, hvor hvem som vinner 7dentligaen 2019/20 vil bli avgjort, og dermed kan løfte det klassiske trofeet!  

I tillegg vil det bli arrangert generalforsamling, hvor neste års styre skal velges. Det er viktig at flest mulig stiller, da det er her dere som lag kan påvirke hvor ligaen som organisasjon vil gå fremover! Dato kommer iløpet av Mars/April.

Sist men ikke minst vil den siste opprykksplassen til neste års 1. div damer bli spilt etter serieslutt! Datoen for denne kampen er enda ikke satt, men vil mest sannsynlig være 10. Mai.