Runde 9 sesong 19/20

Siste serierunde for høsten er nå unnagjort og vi skal ta en titt på statusen i de ulike divisjonene, før vi nå går inn i den lange vinterpausen. Vi har en spennende vår i vente der vi får å se hvilke lag som har brukt pausen godt, og hvilke lag som har ligget på latsiden. Selv om mange av divisjonene allerede nå ser avgjort ut, tror jeg en god lang pause vil kunne gjøre underverker for lagene som har gått gjennom en nedtur i det siste. La oss ta en titt på de nåverende tabellene og de oppdaterte listene for poengkonger og poengdronninger:

Poengkonger:
Andreas Einås - 44 poeng
Henrik Sjåvik - 19 poeng
Sven Torkhildsen - 16 poeng

Poengdronninger:
Henriette Bakker - 26 poeng
Hedda Saltnes - 24 poeng
Kristine Tonning - 20 poeng

 

1. Divisjon herrer:SALT kan ta pause med god samvittighet etter en utrolig prestasjon i 1.div. Ingenting er avgjort enda, men jeg tror de fleste ville satt pengene sine på at de klarer å holde hele løpet ut. Kampen om andreplassen derimot er mer åpen, med Spanskrøret kun 2 poeng foran HSK. Fysio Fotball og Dragonslayers er også i en posisjon der pallplass er en mulighet, men med 5 poeng opp til 2.plassen ser det ikke alt for lovende ut. ITSF og Energi FK ser ut til å bli lagene som kjemper om å holde seg over den skrekkinngytende nedrykkslinja.

 

2. Divisjon herrer:DMMHI vinner høstens siste runde og går med dette forbi Leonardo Fk og opp til andreplass. Dette er et svært gunstig utgangspunkt for vårens kommende kamper. NTNUI Exchange 1 og Tigerstaden har nå like mange poeng i det som har vist seg å være en meget spennende kamp om å ikke ende opp som tabelljumbo. Det er verdt å nevne at Tigerstaden kom inn i 2.runde med -6 poeng, så de har gjort en hederlig innsats i å ta igjen NTNUI.

 

3. Divisjon herrer:

Hybrida får inn nok en 3 poenger og Delta FK svarer med 3 poeng i sin kamp. Lagene ligger fortsatt svært tett så det vil bli spennende å se om Hybrida klarer å holde på den lille ledelsen de har skaffet seg i løpet av høsten. Nederst finner vi Smørekoppen, med Bæverne og Elektra like over. Det er relativt jevnt på nedre halvdel av tabellen så alt kan skje til våren. Vi venter i spenning.

 

4. Divisjon herrer:

Energi FK 2 klatrer nok en plass på tabellen etter en solid snuoperasjon mot Teamini. På toppen jevner det seg ut etter SALT 2 mislyktes i å holde på den lille luken de hadde opparbeidet seg. Det er nå bare 2 poeng som skiller 1 og 3 plass i det som kanskje er den mest åpne divisjonen i 7dentligaen i år.

 

1. Divisjon damer:

Selv med 1 kamp mindre spilt har Steindølene hele 6 poeng ned til Janus. Da førsteplassen ser ut til å gå til Steindølene vil det være mer interessant å se i motsatt ende der både DMMHI, BISI og NTNUI1 ligger ann til nedrykk. BISI som startet så bra har nå mistet det helt og vil måtte kjempe med nedd og klør for å unngå nedrykk. DMMHI står med èn kamp mindre spilt, noe som vil komme godt med inn i den intense serieinnspurten til våren.

 

2. Divisjon damer avdeling (A):

Det blir en tøff oppgave for Datakameratene å hente inn RÅ sin solide ledelse. Det er ikke skjedd noen endringer i plasseringene siden sist, så det er ikke så mye mer å si om avdeling (A).

 

2. Divisjon damer avdeling (B):

Energi FK gikk denne runden på en sjelden smell. Dette gir Sodd Nordstoga og HSK en gyldig mulighet til å hente inn forspranget og med det komme seg à poeng med serieledern. Både Volvox og Nutrix har en lang vei opp fra bunnen, og det ser ut til å ende jevnt mellom dem. Det vil nå bli en god stund til neste rundeoppdatering, men vi ses til våren for mer salsafotball og jevnspilte 7er kamper.