Runde 3 sesong 19/20

Vi er nå inne i sesongens 3. runde, en runde som til tross for regn og lave temperaturer bestod av mye god samba-fotball og haugevis med mål. Det skal ses litt på utviklingen i de ulike divisjonene, og se litt på hvem som rykker ifra, og hvem som er blitt sittende på bunn.

Den foreløpige poengkongen er Arin Von Toit med 8 poeng, og den foreløpige poengdronningen er Henriette Bakker med 12 målpoeng. Vil minne alle lag på å oppdatere både mål og målgivende etter hver runde.

1. Divisjon herrer:

Fortsatt overlegent på topp finner man Fysio fotball, som bare har sluppet inn ett fattig mål, mot sine 22 scorede mål. For øyeblikket ser Fysio uslåelige ut. Til kontrast har Hooligans enda igjen å score et mål, mens det lekker inn bak. Ellers i gruppa er det fortsatt lite som skiller lagene i midten.

2. Divisjon herrer:

Også i 2.div har vi ett dominerende lag, Leonardo FK, som er på god vei mot opprykk til 1.div. Det er verdt å merke at DMMHI har spilt sin første kamp, og vant denne med 6 måls margin, noe som allerede har gitt dem en 3.plass, med 2 kamper mindre spillt enn både Lokomotiv Pavlov og Tigerstaden. Tigerstaden som kom inn i forrige runde med -6 poeng lyktes ikke i å innhente poeng i sin første kamp, og står nå fortsatt på bunn med negativ 3 mål i målforskjell. Dette kan bli tøft for Tigerstaden, men ingenting er avgjort enda.

3. Divisjon herrer:

Etter 1. runde ble det spådd at Hybrida ville være et spennende lag å følge med på i år. Etter denne rundens seier topper de tabellen i 3.divisjon og viser seg verdige litt ekstra oppmerksomhet. Hakk i hæl følger Bævernes Ballklub. Omega står fortsatt som 3.divisjons jumbo uten poeng.

4. Divisjon herrer:

Det er svært jevnt i toppen i 4.div. I regnværet søndag taper Energi FK kampen sin mot BI stort, noe som sender BI opp på en forrykende målforskjell på 21-5.

1. Divisjon damer:

FK Steindølene står med 2 seire og 1 uavgjort etter 3 kamper spillt, noe som inntil videre holder til tabelltoppen. Janus FK som bare har spillt 1 kamp vil her fortsatt ha mulighet til å utkonkurrere Steindølene. Salt som etter forrige runde lå useirede på toppen gikk denne runden på en liten smell, men det påvirket dem ikke mer enn at de rykket ned 1 plass.

2. Divisjon damer avdeling (A):

NTNUI RÅ damene virker å være uslåelige i år, med 4 kamper spillt og maksimalt utbytte. I tillegg har de en overbevisende 17-3 i målforskjell. Tim&Shænko står fortsatt poengløse, men ligger enda 2 kamper bak tabelltoppen, så skal ikke være umulig å klatre litt på tabellen fremover.

2. Divisjon damer avdeling (B):

Sodd Nordstoga ligger i øyeblikket øverst på tabellen, men med et jaktende HSK like bak seg. Med en kamp mindre spillt for HSK vil det ikke være sikkert tabellen holder seg slik lenge. Energi FK damene ligger også like bak, noe som gjør deres neste kamp mot HSK fryktelig spennende. Følg med for videre oppdatering neste uke!