Runde 4 sesong 19/20

Vi er nå ferdig med denne sesongens 4.runde, og vi skal som vanlig ta en titt på tabellene i de ulike divisjonene. Denne runden byr på mye uforventede resultater og en del forandring i tabelltoppene.

Poengkonge: Per Sebastian Svea – 11

Poengdronning: Henriette Bakker – 12

1. Divisjon herrer:

Der ryker Fysio Fotball på sitt første tap denne sesongen, og slipper samtidig inn 6 mål, noe som sender dem ned på en foreløpig 2.plass. Gratulerer til Salt som med seier i 4.runde klatrer helt til topps med 10 poeng.

 

2. Divisjon herrer:

Leonardo FK mister denne runden 2 poeng, men leder fortsatt over Fornybar Stallions med skarve 1 poeng. Tigerstaden har vunnet sin første kamp, og ligger med dette på -2 poeng, og nærmer seg sakte men sikkert NTNUI Exchange 1. Ellers lite forandring i 2.div.

3. Divisjon herrer:

Nok en seier til Hybrida sender dem 3 poeng foran NTNUI Exchange 2 på 2.plass. Bæverne klarte ikke å holde følge og rykker ned en plass fra forrige runde. Endelig har Omega fått sin første seier og ligger dermed a poeng med Elektra FK på bunnen.

4. Divisjon herrer:

Energi FK 2 begynner endelig å levere slik det var forventet av dem før sesongstart, og tar dermed 3 poeng i den 4.runden av sesongen. De møter neste runde Teamini som ligger som en midlertidig tabell-jumbo. SALT 2 ryker på et knepent tap og mister dermed ledelsen til BI BBB som nå har 9 poeng på 3 kamper.

1. Divisjon damer:

FK Steindølene leder fortsatt 1.div for damene, men BISI står med en kamp mindre spillt og vil derfor ha mulighet til å ta fra Steindølene ledelsen. Ikke mye som har forandret seg i 1.div, men det er verdt å merke seg at Placebo har tatt et stort sprang fra bunnen av tabellen til midten.

2. Divisjon damer avdeling (A):

NTNUI RÅ står som det eneste laget med ful pott etter 5 kamper er spillt. Disse damene skal det bli vanskelig å slå. Tim&Shenkø har denne runden spillt 2 kamper, men står fortsatt poengløse etter 4 kamper er spillt.

2. Divisjon damer avdeling (B):

Ingen store endringer i Avdeling (B). Sodd Nordstoga tar med seg 3 poeng, men rykker ikke fra Energi Fk som svarer med 3 poeng etter en sterk 5-2 seier mot 3.plass HSK.