Runde 6 sesong 19/20

Tiden flyr av gårde og vi er allerede 6 runder inn i 19/20 sesongen. Vi er nå inne i den travle høstinnspurten og kulda nærmer seg med stormskritt. Vil dette påvirke tabellene, eller vil serielederne klare å stå sesongen ut? Nå som UKA er i gang vil også fyllesjuke og lite søvn muligens prege det som skjer ute på banen. Bla nedover for en liten recap av runde 6.

 

1. Divisjon herrer:

Nok en seier for SALT i den 6.runden av sesongen, og det er nå naturlig å undre på om det store forspranget er mulig å ta igjen. HSK 1 klatrer opp til en solid 2.plass, da verken Fysio eller Spanskrøret klarte å ta med seg poeng fra sine kamper. Som ved de tidligere rundene ligger Hooligans på bunn med 0 poeng.

 

2. Divisjon herrer:

2.div er preget av mye endringeri den midtre delen av tabellen, men opprykk – og nedrykksplassene står som før. Fornybar Stallions og Leonardo Fk har sikret seg et solid forsprang i det vi entrer denne hektiske perioden av sesongen. Nederst står enda Tigerstaden som ligger som en sterk favoritt til nedrykk.

 

3. Divisjon herrer:

Med tap i den 6.runden taper Hybrida mye av forspranget de hadde på Delta, og ligger nå kun ett poeng forann. «Etter en innledningsvis god start fortsetter Bævern å falle på tabellen, etter nok et tap.» ble det skrevet forrige uke, og nå har bævern ryket på nok en smell, og måtte gi fra seg 5.plassen til NTNUI Exchange 2.

 

4. Divisjon herrer:

SALT 2, som SALT 1 leverer godt om dagen. De har nå tatt over førsteplassen i 4.divisjon, med gode utsikter til opprykk. Nok en gang bytter fornybar og tremenn plass på tabellen. Energi FK tok denne runden over jumboplasseringen og er nå svært revansjesugne inn mot den 7.runden av sesongen.

1. Divisjon damer:

Steindølene ligger fortsatt ene og alene på topp, selv med SALT stående med 1 kamp mer spillt. Det skal bli vanskelig å ta igjen disse damene i år, men med et tett kampprogram og mye festligheter utenom fotballen skal det ikke være helt umulig. Det er svært tett på nederste halvdel av tabellen, med bare 3 poeng som skiller 4 – og 8. plassen. Det skal samtidig nevnes at både BISI og Janus står med kun 5 kamper spillt, og vil ha en mulighet til å dra ifra dersom de leverer.

2. Divisjon damer avdeling (A):

NTNUI RÅ går denne runden på sitt første poengtap , noe som ga  Datakameratene en mulighet til å ta innpå. Denne muligheten benyttet de seg av, og ligger nå bare 3 poeng bak. Ellers har vi ingen foranding i plasseringer, og Tim ligger fortsatt på 0 poeng, med en målforskjell som bare blir værre og værre.

 

2. Divisjon damer avdeling (B):

De to topplagene møttes denne runden for et svært jevnspillt 1-1 oppgjør, som gjør at Energi Fk fortsatt ligger på toppen med 3 mål mer i målforskjell. Det er fortsatt en meget todelt tabell, med Volvox liggende an til en sisteplass. Dette vil være en av de mest spennende divisjonene å følge med på videre, da det er svært tett i toppen. Hvem klarer å sikre det mye etterlengtede opprykket til 1.div?