Runde 7 sesong 19/20

Vi tar som vanlig en recap av forrige runde med en titt på de ulike tabellene, og en kort oppsummering av runden. Vi skal i tillegg se på den oppdaterte listen over poengkonger – og dronninger.

De midlertidige poengkongene er:

Andreas Einås - 26 poeng
Henrik Sjåvik - 19 poeng
Knut S. E. Ofstad - 14 poeng

De midlertidige poengdronningene er:

Henriette Bakker - 22 poeng
Elin Nystog - 17 poeng
Hedda Saltnes - 10 poeng

 

1. Divisjon herrer:

Marerittsesongen til Hooligans fortsetter etter nok et tosifret tap. Det skal nok bli godt for dem å komme seg ned et nivå etter en sesong med tap etter tap. På den andre enden av tabellen finner vi SALT som fortsetter sin uslåelige rekke. Med 38 mål på 7 kamper har de i gjennomsnitt skåret litt over 5 mål hver eneste kamp i 1.div. Det har vist seg å være vanskelig å slå.

 

 

 

2. Divisjon herrer:

Tigerstaden har siden sist tatt en del innpå NTNUI Exchange, og vil nå ha en mulighet til å holde seg i divisjonen dersom de fortsetter denne oppturen. Fornybar Stallions ligger komfortabelt på toppen med 4 poeng ned til nærmeste. Fornybar er blant herrene det laget med best målforskjell, med hele 40 mål på 7 kamper, og bare 10 inn bak.

 

3. Divisjon herrer:

Hybrida og Delta følger hverandre hakk i hæl, og begynner å få en god luke ned til 3.plassen. Lokomotiv Smørekoppen sliter fryktelig i 3.divisjon og må nok belage seg på et nedrykk til våren, dersom de ikke klarer å snu denne negative perioden de er inne i.

.

4. Divisjon herrer:

Klatringen til Energi FK 2 har endelig startet og de ligger nå med 2 poeng ned til Teamini på sisteplass. SALT 2 begynner å se klare ut for opprykk til 3.divisjon.

1. Divisjon damer:

Steindølene har hele 7 poeng på SALT, og det begynner allerede å lukte seriegull. Kampen om andre og tredje plassen derimot er langt ifra avgjort. Både SALT, Janus, Placebo og BISI ligger for øyeblikket godt ann.

2. Divisjon damer avdeling (A):

Etter forrige ukes poengtap leverer NTNUI RÅ en sterk 6-1 seier i denne rundens oppgjør. Datakameratene ligger like bak, men det er verdt å nevne at de også har en kamp mer spilt. Denne rundens gladnyhet er at Tim&Shænko tar sine første poeng, to kamper på rad, og ligger nå på nest siste plass med 6 poeng. Dette er selvfølgelig ikke en gladnyhet for Fornybar, som nå ligger som tabelljumbo med 4 poeng.

 

2. Divisjon damer avdeling (B):

Både Sodd Nordstoga og Energi FK tok poeng i den 7.runde av 7dentligaen, og ligger fortsatt tett i tett, med bare 1 mål som skiller dem. Like bak finner vi HSK som med en kamp mindre spilt potensiellt kan ta ledelsen.