Innecup 2020

Den 22. Februar fra 10.00 til 18.00 vil vi arrangere årets Innecup på kunstgress i Flatåshallen. Fjorårets turnering var en suksess, og vi tror årets cup vil gjenta suksessen. Da interessen er veldig stor, legges det et par begrensninger på antall lag man kan melde på, slik at flest mulig lag kan delta på cupen. Begrensningen settes på 2, men det er mulig å spesifisere hvor mange flere man ønsker å stille med dersom det blir plass. Ellers er påmelding førstemann til mølla, hvor vi oppretter en venteliste dersom det blir fullt. Man vil da få tilbud om plass dersom noen trekker seg etter plassen på ventelisten.(Merk at flere enn to lag gjelder kun dersom det ikke er noen på ventelisten). Det er satt opp plass til 24 Herrelag og 20 Damelag.

Formatet vil være 5er kamper på 12 minutter per kamp. Det vil spilles innledende gruppespill, hvor de beste kvalifiserer seg til et sluttspill. Damene vil spille først på dagen, før herrene deretter overtar. Dette er for å redusere tiden man er på cup. Det er toaletter og garderober i tilknytting hallen, men de vil fort bli fulle og vi oppfordrer alle til å ta med tingene sine ut i selve fotballhallen når man er ferdig skiftet.

Prisen per påmeldte lag er satt til 300 kr per lag. Betalingsinformasjon vil bli sendt ut etter at påmeldingen er lukket.

Alle lag er nødt til å stille med drakter + vester i en annen farge.

Det er ikke åpen kiosk i bygget, så alle lag bør ta med egen mat da både damene og herrene sitt turneringsspill vil vare opp mot 4t. Vi planlegger at Damene starter å spille kl. 10.00, og at herrene starter sitt Turneringspill kl. 14.00

Det er et krav fra vår side at samtlige spillere har leggbeskyttere, da man spiller under egen risiko og det IKKE er forsikring knyttet til arrangementet. Spillere uten leggbeskyttere vil derfor IKKE bli tillatt å spille.

Påmelding Herrer: https://docs.google.com/forms/d/1HimYWH0wUhxHgzUuAob3IIFXma0o9iyOFU6M3Os3Nzw

Påmelding Damer: https://docs.google.com/forms/d/1JsqVekKEAVF6frmNDH_-kOvdZonHQf3DpzBfkjpBMxY

Ønsker du å dømme? Svar her: https://docs.google.com/forms/d/1R1Q2-tBBx1WtCGnfzGSvbeeq80k8CL2qsnWQTgmUWqc

Link til Facebook arrangementet: https://www.facebook.com/events/585537972225356/