Kampreferat: NTNUI Exchange 1 – Spanskrøret

Spanskrøret Fotball og NTNUI Exchange møttes til dyst i dag, og de som syntes at det norske landslaget produserer for få målsjanser burde heller begynne å se på 7dentligaen. Spanskrøret gikk ut med et høyt press, og kunne fort ha ledet kampen 3-0 etter 5 minutter. Men uttelingen var heller dårlig, og det gikk et helt kvarter før man fikk hull på byllen. Men så begynte målene å renne inn. Både 1, 2, 3 og 4-0 ble det før først omgang var ferdig spilt. Mønsterkontring på 4-0. I andre omgang kom Exchange litt bedre med i kampen, og fikk inn en redusering, før Spanskrøret svarte kontant. Etter hvert som klokka tikket mot 60 minutter bar kampen preg av to slitne lag, men målene uteble ikke av den grunn. Etter litt klabb og babb i bakre rekker kunne sluttsignalet blåses på stillingen 7-3. Et fantastisk resultat for de mange oppmøtte denne varme oktoberkvelden, og Sundførs menn har fortsatt los på ligagullet, og viser at de har skumle intensjoner også i år!

Sluttresultat: 3-7