Runde 8 sesong 19/20

Vi er nå gått for fullt inn i den intense høstinnspurten og tabellene begynner virkelig å ta form. Er det allerede nå mulig å skimte en vinner i det fjerne? Vi skal iallefall ta en titt på de oppdaterte tabellene etter runde 8 er ferdigspillt og trekke frem de som skiller seg ut, både positivt og negativt.

 

1. Divisjon herrer:

Ny runde, ny seier til SALT. Det vil nå være nærmest umulig å vippe dem av tronen, ettersom de så og si aldri gir fra seg poeng. Det er ikke mange rundene igjen til vi mest sannsynlig kan kalle SALT for seriemestere i 1.divisjon i 7dentligaen. Kampen om å holde seg over nedrykksgrensa derimot er fortsatt svært åpen. Hooligans har allerede sikret seg èn plass ned, men nå gjenstår det å se hvem som kjemper hardest mot slutten av sesongen.

 

2. Divisjon herrer:

NTNUI Exchange 1 hadde forrige runde 1 kamp mindre spillt enn Tigerstaden som kun ligger 3 poeng bak. De klarte derimot ikke å ta poeng i kampen sin og klarte ikke å rykke noe ytterligere i fra Tigerstaden. Det virker nesten utenkelig at Fornybar skal gi fra seg førsteplassen, men kampen om andreplass, og følgende opprykk, lever enda.

 

3. Divisjon herrer:

Det ser for øyeblikket ut som både Hybrida og Delta er klare for opprykk til 2.div. Det store spørsmålet blir hvem av dem som stikker av med den gjeve seieren i 3.div. Smørekoppen måtte belage seg på nok et tap og ligger nå farlig langt bak Bæveren og Elektra på plassene over. Kampen om den siste pallplassen står mellom de 5 lagene på midten av tabellen.

 

4. Divisjon herrer:

Med en svært overbevisende seier over FK Tremenn viser Energi FK 2 at de ikke er et lag å avskrive nå mot sluttinspurten av sesongen. De spillte lekent og kreativt i angrep, og forsvarte seg kontant. Med Teamini fortsatt på 5 poeng ser det ganske mørkt ut for nanotek-studentene. SALT 2 har på de andre enden av tabellen skaffet seg et 4 poengs forsprang og ser ut til å være i en forrykende form om dagen.

 

1. Divisjon damer:

Med seier på sine 2 siste kamper sikret Janus seg et stort forsprang på andreplassen, og rykket noe nærmere Steindølene på førsteplass. Sånn jeg ser det er det nå 5 lag som kjemper om å unngå nedrykk, og blant disse er det DMMHI og NTNUI 1 som ligger dårligst ann.

 

2. Divisjon damer avdeling (A):

NTNUI Rå står etter den 8.runden i 7dentligaen med en 6 poengs ledelse ned til Datakameratene på 2.plass. Ellers er det lite å melde fra denne runden i 2.Div avdeling (A) ettersom det bare er Smøreguttene og NTNUI som har spillt siden sist.

 

2. Divisjon damer avdeling (B):

Energi FK drar ifra Sodd Nordstoga etter en overbevisende 6-0 seier mot Nutrix. Sodd taper mot NTNUI Hyggelig og ligger nå med like mange poeng som HSK på 3.plass. Volvox benytter gavepakken fra Energi Fk og drar ifra Nutrix som nå ligger alene på 4 poeng nederst på tabellen.