Serieavslutning 7dentligaen 19/20

Det kommer sannsynligvis ikke som en overraskelse at 7dentligaen blir avsluttet før tiden grunnet situasjonen rundt Covid-19. Vi håpet lenge å kunne arrangere slutten av serien underveis og etter eksamensperioden dersom det var interesse, men dette ble ikke mulig å gjennomføre da all idrett er stengt til og med 15. Juni.

 

Som en følge av dette, har vi derfor i samarbeid med bedriftsidretten kommet frem til en løsning for hva som skal skje med serietabellene, og hvordan dette vil påvirke sesongen som forhåpentligvis starter nå til høsten. På grunn av at vi ikke kan arrangere flere kamper, valgte vi i styret å avslutte sesongen, og la resultatene gjelde som de står. Fordi det er noen divisjoner hvor ikke alle lag har spilt like mange kamper, har vi brukt bedriftsidrettens metode som er: «Endelige tabeller gjøres opp etter prinsippet om antall poeng delt på antall kamper. Dette blir gjort som en konsekvens av flere tilfeller hvor det er ulikt antall spilte kamper innenfor hver enkelt serie». ​ 

 

Dette medfører at seriemestere for sesongen 19/20 blir SALT på herresiden, og Steindølene FK på damesiden. Vi gratulerer begge lagene med prestasjonen de gjorde før jul, og ønsker de og alle andre lykke til i neste sesong. Øvrige divisjonsvinnere er:

Herrer 2: Fornybar Stallions

Herrer 3: Hybrida FK

Herrer 4: SALT 2

 

Damer 2A: NTNUI RÅ 

Damer 2B: Energi FK

 

Poengkonge for sesongen ble dermed Andreas Einås – 44 poeng for FK Tremenn, og Poengdronning Henriette Bakker – 26 poeng for NTNUI RÅ. Vi gratulerer så mye! Vi håper å kunne dele ut både vandrepokaler og andre premier så snart som mulig.

 

Når det kommer til neste sesong, har vi måttet ta noen valg når det gjelder opprykk og nedrykk. Nå som både herrene og damene nå over på et seriesystem, har vi besluttet å bruke resultatene hittil i denne sesongen for å avgjøre opp og nedrykk. Dette er for å variere hvem man spiller mot, og samtidig oppnå best mulig matching mot andre lag. Dette går særlig utover den siste opprykksplassen til Damer 1. div. Med 3 nedrykksplasser skal 3 lag opp og i det opprinnelige oppsettet var det satt opp 1 play-off kamp som med guttene i fjor. Da denne ikke lar seg gjennomføre, har vi besluttet å la Datakameratene FK få den siste plassen, basert på deres høyer sum av poeng, og poeng per kamp.

 

Bedriftsidretten har vært særdeles imøtekommende under denne krisen, og vi har derfor to gladnyheter å bringe her. Den første er at forsikringen som gjelder for kamper også vil gjelde for egentrening ut kampperioden, dvs mai. Har du opplevd skader fra egentrening kan det rapporteres inn her og så kan du se om det dekkes. Informasjon finner dere her: https://www.gjensidige.no/privat/meld-skade/idrettsforsikring.

Den andre nyheten er at bedriftsidretten ser at kamper som lagene har betalt for ikke vil bli spilt denne våren. For å imøtekomme dette problemet, har de derfor tilbudt seg å redusere påmeldingsavgiften til neste års serie med 1000 kr for alle lag som deltok i årets serie. 

 

Vi ønsker alle lykke til med eksamener, og håper dere holder dere friske i disse Covid-19 tider. Vedlagt ligger sluttabellene for sesongen 19/20.

Herrer 1.div:

 

Herrer 2.div:

 

Herrer 3.div:

 

4.div herrer: 

 

1.div damer:

 

2.div damer, avdeling A:

 

2.div damer, avdeling B:

 

 

Styret 7dentligaen