Rundens kamp: Energi FK – Nutrix

Forfatter: Eilert Henriksen, Energi FK

Ett mannsterkt Energi FK møtte klare til dyst mot sykepleierne på Nutrix. Gutta fra EMIL gikk rett i strupen på Nutrix og opprettholdt dette presset gjennom hele kampen. Det tok ikke lange tiden før De energiske gutta gikk opp i en 1-0 ledelse etter en kontring hvor Jonas Dalby satte ballen forbi en sjanseløs keeper. Angrepene fortsatte, men Nutrix forsvarte heroisk og var noe uheldige på 2-0 målet hvor ballen gikk via keeper og medspiller før den endte i eget nett. I andre omgang var det ett revansjelystent Nutrix som kom på banen og kontrollerte åpningsminuttene av 2. omgang og det kom tilslutt en scoring. Dette vekket gutta fra sterk strøm som gjorde at de selv fant tilbake til taktene fra første omgang. Med dette presset klarte Vegard Rørstad å vinne ballen høyt på banen og satte på rakettmotoren før han uselvisk sentret til Chris-Andre Larsen som hadde en lett jobb med å sette ballen inn i ett åpent nett.

Sluttresultat: 3-1 til Gutta på Energi.