Logistar og Spanskrøret vant 7dentCup 2018

 

Kl 14:00 fredag 27. april ble første avspark tatt i 7dentligaens årlige vårcup, og med dette var fotballfesten på Eberg i gang! 7 lag i dameklassen og 8 lag i herreklassen møttes for å avgjøre hvem som kunne ta med seg hjem de gjeve trofeene, og det var tydelig at det var mange lag med høye ambisjoner!

Stemningen var til å ta og føle på da NTNUI Futsal 2 og Logistars entret Eberg til Tippeligafanfaren og ellevill applaus fra tilskuerne! Selv etter 6 spilte kamper var det fortsatt masse krutt igjen i beina på begge lag, og det som var tilstede kan bevitne at vinnerviljen var tilstede. Angrepsfotballen levde i beste velgående, og det ble skapt sjanse etter sjanse ved begge mål. Til slutt var det de rosakledde jentene fra Logistar som greide å score det første målet, og NTNUI Futsal 2 greide aldri å hente seg inn igjen. Logistar sikret med det sin første 7dentcupseier, en råsterk prestasjon av nykommerne fra Handelshøyskolen!

På herresiden foregikk spillet i to grupper som avgjorde seedingen til sluttspillet, og det hevdes at gruppe B holdt ett litt høyere nivå enn gruppe A da samtlige lag fra gruppe B gikk videre i kvartfinalen. Dette til tross for De Folkevalgtes noe lettkledde keeper. I finalen møttes Il Tempo Gigante og Spanskrøret Idrett, et oppgjør der sistnevnte hadde ekstra motivasjon til å revansjere forrige 0-1 tapet fra gruppespillet! Revansje ble det da Spanskrøret Idrett scoret med en suser og sikret seg vinnermålet. 1-0 var nemlig nok til å ta med seieren, og trofeet, hjem. Vi gratulerer!

I tillegg vil vi takke alle lag som gjorde denne cupen mulig, vi håper å se dere til seriestart neste år!

En takk går også til #Bedriftsidretten #SiT og #Rema1000.