Runde 1 sesong 19/20

Nå er sesongen endelig i gang, og vi skal ta en liten titt på hvordan første runde har utspilt seg.

1. DIvisjon herrer:

Vi begynner med 1.divisjon herrer der Spanskrøret Idrett har tatt en midlertidig ledelse med en imponerende 8-0 seier i sin føste kamp. Rett bak har vi Fysio Fotball som også overbeviste i første runde.

2. DIvisjon herrer:

I 2.div har DMMHI startet friskt, men det er fortsatt 3 lag som ikke har spilt sin første kamp enda, så her er tabellen helt åpen. Det skal bli spennende å følge med fremover for å se hvem som klarer å ta seg opp til den prestisjetunge 1.divisjonen.

 

3. Divisjon herrer:

i 3.div er det mange spennende lag på vei opp, deriblant Hybrida FK som ryktes å ha fått inn mye friske bein. De endte med et uavgjort resultat i en god og jevn kamp mot Bævernes Ballklub, som også ser veldig lovende ut i år.

4. Divisjon herrer:

Salt 2 tar tabelltoppen etter første runde spillt, men det er mange kamper igjen, og en svært spennende divisjon, da alle lagene er nye i år.

1. Divisjon damer:

På kvinnesiden er ikke alle kampene spillt enda, men av de som er spillt er det helt klart BISI som har overbevist mest i første runde. De viste seg å være stabilde både bak og forann, og skal bli vanskelige å slå i år. Blant dem som jakter på toppen har vi også SALT som med sin 3-0 seier viser at de kan å holde tett bak.

2. DIvisjon avdeling (A):

I første runden av sesongen har Smøreguttene KFK skaffet seg 3 poeng og en solid målforskjell, men her er heller ikke alle kamper spillt enda.

2. Divisjon avdeling (B):

Energi FK slår til med en vanvittig prestasjon da de slår Volvox 10-0. Disse damene skal det bli vanskelig å holde følge med i år!