Runde 2 sesong 19/20

Det er nå for de fleste lag i ligaen spilt 2 serierunder og vi skal som vanlig ta en titt på tabellene og de største utmerkelsene. Det er blitt scoret rikelig med mål i det som har vært en skuffende runde for noen og en drømmerunde for andre. I tillegg har vi fått inn et nytt lag i 2.div, noe som vil bli forklart under 2.Divisjon herrer.

1. Divisjon herrer:

Fysio Fotball går som vi ser overlegent opp til førsteplass. Spanskrøret Idrett klarer ikke å beholde det gode momentumet fra den første serierunden. Nederst har vi Hooligans som enda mangler å ta poeng i starten av den nye sesongen, men forhåpentligvis vil de komme sterkere tilbake til neste serierunde. På bare 2 kamper er det scoret ekstremt mye mål, noe som tyder på mange ivrige lag og god tenning.

2. Divisjon herrer:

I 2.div er det enda ikke spillt så mange kamper, men det er derimot kommet inn ett nytt lag; Tigerstaden FC. IL Tempo Gigante måtte beklagligvis trekke seg. Grunnen til at vi valgte å la Tigerstaden ta over for Gigante i 2.div, selvom alle andre nye lag måtte starte i 4.div er følgende. Først og fremst er vi i 7dentligaen opptatt av at alle lag skal få spillt så mye mange som mulig kamper, samtidig som vi beholder et ryddig divisjonssystem med tydelige divisjoner. Ved å la Tigerstaden få slippe til i 2.div vil vi dermed få et komplett antall kamper for resten i 2.div, slik at banen ikke vil stå ubrukt i totalt 14 kamper. For å gjøre det så rettferdig som mulig har vi bestemt at de skal starte med to kamper i minus, det vil si -6 poeng. Målet vårt er mest mulig fotball for flest mulig, og ved å la Tigerstaden slippe til maksimerer vi spilletiden for alle.

3. Divisjon herrer:

3.div for herrene utspiller seg til å bli en svært jevn liga, der ingen enda har tatt det store spranget mot tabelltoppen. Hybrida skaffer seg en viktig seier som sender dem rett bak Bævernes Ballklubb. Da Delta FK tapte sin kamp er det fortsatt veldig åpent.

4. Divisjon herrer:

2 lag har tatt 6 poeng på 2 kamper, og 2 lag har enda ikke dratt inn ett eneste poeng. Energi FK 2 ble i 2.runde snytt for poeng da de knepent tapte 0-1 mot et jevnspilt Salt 2, men vil være verdt å følge med på fremover da det sies det er mye spennende nye spillere som venter på sin debut. Teamini har ikke hatt noe heldig start på årets sesong, men de er fortsatt med i kampen om toppen, da vi har mange runder igjen.

1. Divisjon damer:

Ikke alle kampene er spillt enda, men vi legger merke til at SALT har 6 poeng på 2 kamper som sender dem rett i ledelsen.

2. Divisjon damer avdeling (A):

Her er heller ikke runden ferdigspilt. NTNUI RÅ imponerer stort, mens Smøreguttene ikke tar poeng i sin kamp, noe som sender NTNUI damene til toppen av tabellen ubeseiret. Vil de klare å holde seg ubeseiret sesongen ut? Bare å følge med videre.

2. Divisjon damer avdeling (B):

Det er fryktelig jevnt i toppen i Avdelig B per dags dato. Alle kamper er ikke spilt og det vil derfor bli spennende å se om Nutrix-Damer klarer å spille seg helt til topps på sine 2 kamper, eller om HSK vil klare å holde på sin midlertidige ledelse. Følg med videre for flere rundeoppdateringer.