Rundens kamp: Energi FK – NTNUI 2

Forfatter: Linnea Espevik, Energi FK

Etter to avlyste kamper fikk Energi endelig spille kamp, og det mot NTNUI2. Det var strålende sol, varmt i lufta og høy temperatur på banen! NTNUI hadde bestemt seg for å gå rett i strupen på Energi, og hadde det ikke vært for den nyinnsatte sisteskansen Thea kunne det blitt veldig stygt, veldig fort!

Første målet i kampen kom da Julie fyrte av fra 20 meter, til ellevil glede for Resistansen (supporterklubben)! NTNUI lot seg ikke kue av et mål, og utlignet kort tid etterpå. Stillingen sto 1-1 til pause, men ingen av lagene ville dra hjem med 1 poeng.

På tross av dagenderpå, tidenes korteste pause og bare 1 innbytter, var det 7 spillere fulle av energi som entrer banen i 2.omgang! NTNUI sitt forsvar fikk en travel siste halvtime, og det var Martine som elegant satte kampens siste mål! Nå skal teknikken finslipes en ukes tid før storkamp mot BISI.